Op zoek naar handzeep? Dan bent u hier aan het juiste adres! Wij verkopen verschillende soorten handzeep. Vloeibare zeep, tabletzeep, anti-bacterieel en met verschillende geuren. Wij verkopen onder andere de merken Unicura, Dettol en Palmolive. Mocht u nou een product zoeken dat er niet op staat, vertel het ons via het contactformulier en wij zullen het spoedig toevoegen aan ons assortiment.

Unicura

Over Unicura

Het is belangrijk voor jezelf, maar zeker ook voor het hele gezin om je handen dagelijks te wassen. Het
dagelijks handen wassen helpt tegen bacteriën op je handen. Unicura reinigt je handen en helpt de huid
zacht en soepel te houden. De formule helpt bovendien de huid te beschermen en de groei van bacteriën
te voorkomen. Gebruik Unicura daarom in de badkamer, keuken en op het toilet. Dan kan iedereen in huis
zijn handen wassen op de momenten die daarom vragen. Zo help je bacteriën te bestrijden en zorg je
voor goede hygiëne.

Kies voor Unicura Handzeep ® in een pompflacon, navulflacon of voor het vertrouwde zeeptablet. Er zijn vijf varianten verkrijgbaar: Balans, Ultra, Mild, Fris en Kids. Unicura heeft dus een passend product voor alle huidtypen.


Dettol

Over Dettol

Dettol heeft een breed aanbod verzorgingsproducten die jou en je gezin beschermen tegen bacteriën en je huis schoon houden. Ervaar het frisse gevoel van Dettol Profresh hydraterende douchegel of gebruik Dettol handzeep in de keuken om verspreiding van bacteriën tegen te gaan. De No-Touch Automatische Zeepdispenser en Touch of Foam met microbubbels geven je bovendien heerlijk zachte en verzorgde handen. Binnenshuis houdt je de boel hygiënisch schoon met de allesreiniger, multireiniger en schoonmaakdoekjes van Dettol. Kortom, aan alles is gedacht.


Palmolive

Over Palmolive

Je huid is je grootste orgaan en verdient een goede verzorging. Palmolive staat voor kwaliteit in persoonlijke verzoring. Voor een frisse geur, biedt Palmolive hardwerkende deodorants. Diverse handzepen en douchegels zorgen voor een zachte, effectieve reiniging. Deze zijn geschikt voor verschillende huidtypen en hebben unieke geuren.Naast lichaamsverzorging heeft Palmolive ook geweldige haarverzorging. Met zijn verzorgende shampoos en conditioners voor elk haartype, zijn bad hairdays verleden tijd. Ook speciaal voor de man heeft Palmolive shampoos, deodorants en scheer- en douchegels in het assortiment. Deze zijn verrijkt met een heerlijke, mannelijke geur waar vrouwen spontaan voor vallen.


Andere Merken